Skip to main content
 • RIM
 • MILANO
 • FIRENCA
 • LETNJE ŠKOLE

Učite jezik boraveći u Italiji!

Rim, Milano, Firenca su neki od gradova u kojima smo odabrali najuglednije škole za učenje italijanskog jezika, priznate od strane italijanskog Ministarstva obrazovanja i vrlo cenjene među kolegama širom sveta. Uz bogatu istoriju, umetnost i kulturu koje ovi gradovi pružaju kao i uz tradicionalni šarm Italijana učenje jezika predstavlja pravi užitak. Za one koji žele da spoje učenje italijanskog jezika sa odmorom na moru, odabrali smo letnje škole u različitim delovima Italije u kojima ćete na najlepši način naučiti italijanski jezik i uživati u čarima Mediterana.
 • Rim-skole jezika giramondo
  Rim
  Rim, večni grad i srce davnih civilizacija, mesto je rođenja mnogih naroda i kultura koji su ostavili traga na današnjicu. Stotine pisaca, pesnika i umetnika iz svakog perioda i svakog dela na svetu, slavili su njegovu lepotu, boje, umetničko i istorijsko bogatstvo.
 • Milano-skole jezika giramondo
  Milano
  Milano je glavni grad stila u Italiji, elegantan sa bulevarima i gracioznom arhitekturom. Približno sa 2 miliona stanovnika, Milano nije samo ekonomski, finansijiski i bankarski centar Italije već i grad kulture, grad pozorišta La Scala, mode, dizajna i tehnologije.
 • Firenca-skole jezika
  Firenca
  Vekovi istorije i kulture ostavili su Firenci u nasleđe jedan poseban svet. Kolevka umetnosti i arhitekture, obiluje galerijama i muzejima koji čuvaju neka od najvrednijih i najčuvenijih dela svetske umetnosti. Lepota i bogatstvo građevina, lepota okoline, spomenika kao i...
 • letnje skole jezika giramondo
  Letnje škole jezika
  Za one koji žele da spoje učenje italijanskog jezika sa odmorom na moru, odabrali smo letnje škole u različitim delovima Italije u kojima ćete na najlepši način naučiti italijanski jezik i uživati u čarima Mediterana.

Kontaktirajte nas

CAPTCHA Molimo Vas da unesete kod sa slike u odgovarajuće polje. Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.