Skip to main content

Škola Leonardo da Vinci

Škola Leonardo da Vinči osnovana je 1977. godine i autorizovana je za svoj rad od strane italijanskog Ministarstva prosvete. Dugogodišnjim radom, programom koji sprovode profesionalni predavači specijalizovani za predavanje italijanskog jezika strancima, omogućili su školi da 2000. godine dobije Certifikat ISO 9001 Međunarodne garancije kvaliteta. Škola Leonardo da Vinči u Rimu smeštena je u strogom centru i na taj način omogućava svojim studentima da kvalitetno provedu vannastavno vreme.
U školi se može pohađati više tipova kurseva, npr: standardni, intezivni, priprema za univerzitet i dr.
Minimalna starost za pohađanje ove škole je 16 godina.

Rim, večni grad i srce davnih civilizacija, mesto je rođenja mnogih naroda i kultura koji su ostavili traga na današnjicu. Stotine pisaca, pesnika i umetnika iz svakog perioda i svakog dela na svetu, slavili su njegovu lepotu, boje, umetničko i istorijsko bogatstvo. Rim nije samo grad bogat spomenicima, palatama i muzejima koji ga čine jedinstvenim na svetu; on je takođe moderan grad, pun života, koji može da ponudi za svakog po nešto.
Na kraju Rim čine i stanovnici, poznati po svojoj gostoljubivosti, radoznalosti i zadovoljstvu susreta sa drugim narodima i kulturama.


www.scuolaleonardo.com/learn-italian-in-rome.html

 

Preuzmite cenovnik: