Skip to main content

Škola Dilit International House

Škola Dilit International House, osnovana je 1974. godine, bila je jedna od prvih škola jezika u Italiji koja je nudila kurseve italijanskog jezika strancima i danas je jedan od najprestižnijih centara za jezike u Italiji. Škola se nalazi u centru Rima nedaleko od železničke stanice Termini na dobroj lokaciji povezana sa svim delovima grada. Dilit International House je član čuvene organizacije International House koja uključuje oko 120 škola jezika širom sveta.
Škola je cenjena u inostranstvu ne samo zbog svojih standardnih kurseva italijianskog jezika već i zbog kvalitetnog obrazovnog programa za profesore italijanskog jezika i publikovanja školskog materijala za učenje italijanskog i drugih stranih jezika.

Rim, večni grad i srce davnih civilizacija, mesto je rođenja mnogih naroda i kultura koji su ostavili traga na današnjicu. Stotine pisaca, pesnika i umetnika iz svakog perioda i svakog dela na svetu, slavili su njegovu lepotu, boje, umetničko i istorijsko bogatstvo. Rim nije samo grad bogat spomenicima, palatama i muzejima koji ga čine jedinstvenim na svetu; on je takođe moderan grad, pun života, koji može da ponudi za svakog po nešto.
Na kraju Rim čine i stanovnici, poznati po svojoj gostoljubivosti, radoznalosti i zadovoljstvu susreta sa drugim narodima i kulturama.


www.dilit.it