Skip to main content
 • MAJORKA
 • KOSTA DORADA

Letovanje ŠPANIJA 2017

Španija je jedna od najprivlačnijih i najposećenijih destinacija u svetu. Za to su zaslužni bogatsvo i šarolikost turističkih atrakcija. Pored prirodnih lepota i istorijskog nasleđa ono što daje posebnu čar Španiji jeste specifičan mentalitet, gostoljubivost domaćina i gastronomija. Za vas smo za letovanje 2017 izdvojili čuvenu Majorku, prepoznatljivu po divnim peščanim plažama, slikovitim uvalama i odličnom provodu i Kosta Doradu ili Zlatnu obalu koju osim dugih peščanih plaža karakterišu još i pitomi pejzaži, kulturno – istorijsko nasleđe i kristalno čisto more. Ukoliko želite neki drugo mesto u Španiji, kontaktirajte nasu agenciju da zajedno isplaniramo savršeno putovanje u skladu sa Vašim željama.
 • majorca
  Majorka

  Majorka je jedna od najpoznatijih turističkih destinacija Evrope. Sem što je najveće, Majorka je i turistički najznačajnije ostrvo Balearskog arhipelaga jer ima najobimnije smeštajne kapacitete i realizuje najveći turistički promet.

 • Kosta Dorada
  Kosta Dorada

  Kosta Dorada ili Zlatna obala je oblast u španskoj pokrajini Kataloniji. Prostire se južno od Barselone sve do ušća reke Ebro u Sredozemno more. Naziv je dobila po dugim peščanim plažama i zajedno sa Kosta Bravom predstavlja turističku regiju koja ...

Kontaktirajte nas

CAPTCHA Molimo Vas da unesete kod sa slike u odgovarajuće polje. Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.