Skip to main content

HOTEL LE GINESTRE

Broj zvezdica:
★★★★

 HOTEL LE GINESTRE

Hotel le Ginestre divan je prvoklasni hotel pažljivo dizajniran da se savršeno uklopi u okolni brežuljkasti pejzaž. Sagrađen u tipičnom arhitektonskom stilu Sardinije sa preovladavajućom bledom terakotom i okerom, našao je svoje mesto u tipičnom mediteranskom parku velikih prirodnih lepota koji gleda na raznobojni zaliv Pevero. Porto Ćervo koji je udaljen nešto manje od 2 km predstavlja samo srce Smaragdne obale. Sa svojom marinom, šik prodavnicama, restoranima i kafićima Porto Ćervo je prestižno mesto koje treba videti.Pomalo izolovan i okružen lepo uređenim baštama, ovaj ukusno namešten hotel sa elegantnom dekoracijom osigurava privatnost svojim gostima.
Hotel nudi divan restoran sa terasom u hladu čiji je krov pokriven šindrom, američki bar koji ima direktan pristup bazenu i terasi za sunčanje sa divnim pogledom na zaliv.
Gostima su na raspolaganju parking, besplatan WiFi i šatl prevoz do Porto Ćerva.
Privatna staza vodi do hotelske privatne plaže opremljene ležaljkama i suncobranima. Plaža je udaljena oko 350 m.
Hotel takođe ima i teniski teren, sobu sa fitnes (besplatno) i salon lepote sa masažama i tretmanima po lokalnim cenama.
Hotel nudi 80 soba i apartmana , dekorisanih u tipičnom Sardinijskom stilu, sa renoviranim kupatiloma. Smeštajne jedinice su raspoređenuje u nekoliko manjih zgrada povezanih sa javnim mestima nizom staza.
U svakoj sobi se nalazi tuš kabina, klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, fen za kosu, namešten balkon ili trem, sef, WiFi.
Usluga je na bazi noćenja sa doručkom. Postoji mogućnost doplate za uslugu polupansion.

http://www.leginestrehotel.com/en/

 

 

Cena smeštaja (apartman za 6 osoba, početak juna) od 49eur dnevno po osobi
Cena povratne avio karte za Algero od 234eur, za Olbiju od 320eur
Cene trajekta mozete pogledati ovde
Rentiranje vozila od 30eur dnevno