Skip to main content

HOTEL MAZZARO SEA PALACE

Broj zvezdica:
★★★★★

Grand Hotel Mazzaro Sea Palace

Smešten u uvali Mazaro, jednom od najlepših mesta u Taormini, sa svojom privatnom plažom i ekskluzivnim ambijentom, Gran Hotel Mazzaro Sea Palace je najprikladnije mesto za uživanje u intimnoj i posebnoj atmosferi. Sve je smišljeno sa ciljem da se gostima ponudi maksimalan komfor hotela maksimalne kategorije, uz gostoprimstvo i toplinu tipičnu za ljude sa Sicilije. Do centra Taormine može se doći žičarom za manje od 10 minuta..U okviru hotela Mazzaro Sea Palace se nalaze otvoreni bazen, fitness centar, restoran nacionalne i internacionalne kuhinje, bar na terasi sa koje se pruža pogled na zaliv.
Sobe su luksuzno opremljene i sve imaju kupatilo, klima uredjaj, SAT TV, mini bar, sef, fen, telefon, manju terasu ili balkon sa pogledom na more.
Privatna peščano-šljunkovita plaža opremljena suncobranima, ležaljkama, svlačionicama i tuševima na nekoliko metara od hotela.
Od dodatnih usluga gostima su na raspolaganju: vodeni sportovi (surf, jedrenje, skijanje na vodi i scuba diving), fitnes centar, SPA centar. Teren za golf sa 18 rupa na 30 km od hotela.
Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručakom (švedski sto), uz mogućnost doplate za polupansion.

www.mazzaroseapalace.it

Cena smeštaja (dvokrevetna standard soba, početak juna) od 74eur dnevno po osobi
Cena povratne avio karte za Kataniju od 190eur
Rentiranje vozila od 29eur dnevno