Skip to main content
Letnje škole jezika
Za one koji žele da spoje učenje italijanskog jezika sa odmorom na moru, odabrali smo letnje škole u različitim delovima Italije u kojima ćete na najlepši način naučiti italijanski jezik i uživati u čarima Mediterana.
Firenca
Vekovi istorije i kulture ostavili su Firenci u nasleđe jedan poseban svet. Kolevka umetnosti i arhitekture, obiluje galerijama i muzejima koji čuvaju neka od najvrednijih i najčuvenijih dela svetske umetnosti. Lepota i bogatstvo građevina, lepota okoline, spomenika kao i...
Milano
Milano je glavni grad stila u Italiji, elegantan sa bulevarima i gracioznom arhitekturom. Približno sa 2 miliona stanovnika, Milano nije samo ekonomski, finansijiski i bankarski centar Italije već i grad kulture, grad pozorišta La Scala, mode, dizajna i tehnologije.
Rim
Rim, večni grad i srce davnih civilizacija, mesto je rođenja mnogih naroda i kultura koji su ostavili traga na današnjicu. Stotine pisaca, pesnika i umetnika iz svakog perioda i svakog dela na svetu, slavili su njegovu lepotu, boje, umetničko i istorijsko bogatstvo.
Subscribe to Škole jezika