Skip to main content
AZURNA OBALA

Azurna obala spada u najstarije i najrazvijenije primorske turističke regije na svetu. Poznata je po plavetnilu neba i mora, divnim priobalnim pejzažima i brojnim kulturno-istorijskim spomenicima. Azurna obala prostire se između Sen Tropea na zapadu i Mantona na istoku i oba imaju renome mondenskih kupališta i zimskih boravišta. Regija se produžava preko italijanske teritorije gde se naziva Cvetna rivijera (Riviera dei Fiori). Azurnu obalu odlikuje velika predeona raznovrsnost, bogatstvo pejzaža, blaga i prijatna klima sa dosta sunca a malo padavina, prelepi vegetacioni dekor i dragoceni spomenici koji svedoče o prisustvu Feničana, Grka i Rimljana. Nezaobilazne destinacije na Azurnoj obali su Nica koja nudi pregršt kulturno-zabavnih sadržaja, Kan koga nazivaju i biserom Rivijere poznatom između ostalog po međunarodnom filmskom festivalu, minijaturna država Monako poznata po razvijenom ekskluzivnom turizmu i veličanstveni Monte Karlo, gradska četvrt sa najluksuznijim hotelima.1. dan  BEOGRAD
Polazak iz Beograda u 17 časova sa parkinga preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe. Direktna vožnja preko Hrvatske i Slovenije, usputne pauze radi odmora.

2. dan NICA
Dolazak u Nicu u popodnevnim časovima. Panoramski obilazak Nice: Trgovi Masena i Garibaldi, Englesko šetalište. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan NICA – GRAS – KAN – ANTIBI – NICA
Doručak. Fakultativno: Izlet do Kana i Antiba sa obilaskom fabrike parfema u Grasu. Putovanje do Grasa grada poznatog po nepreglednim poljima lavande i ruža. Obilazak fabrike parfema, a nakon toga odlazak u Kan. Obilazak grada filma: Festivalska palata, Kroazeta, Srpska ulica, hotel Karlton, stari Kan. Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Antiba. Obilazak jednog od najstarijih utvrđenja na Azurnoj obali u kome se nalazi najskuplja marina na Azurnoj obali, pored drugih vrednih građevina čuva i muzej sa jednom od najboljih kolekcija slika Pabla Pikasa. U popodnevnim časovima povratak u Nicu. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan NICA – SEN TROPE – NICA
Doručak. Fakultativno: Izlet u Sen Trope. Obilazak kosmopolitskog letovališta, mesta gde se okuplja svetski džet set. Po svojim događajima mitsko mesto u kome se prepliću sjaj šou biznisa, tradicija, glamur, kultura i umetnost. Obilazak luke sa bezbroj kafića i restorana, gradskog zvonika... Mogućnost fakultativne vožnje brodom gde se sa mora mogu videti luksuzne vile svetskog džet seta. U popodnevnim časovima povratak u Nicu. Slobodno vreme. Noćenje.

5. dan NICA – MONAKO – MONTE KARLO
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Nici za šetnju i individualni obilazak grada. U popodnevnim časovima nastavak putovanja za Monako. Obilazak minijaturne kneževine: Okeanografski Muzej, deo Egzotičnog vrta, crkva Svetog Nikole, dvorac Grimaldijevih, vidikovac. Preko luke La Kondamin odlazak za Monte Karlo, obilazak prestonice kocke i bogatstva: Kazino, hotel Paris, staza Formule 1. U večernjim časovima polazak ka Srbiji. Noćna vožnja.

6. dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

 

CENE ARANŽMANA U EUR
(u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za devize poslovne banke na dan uplate)
Cena po osobi u dvokrevetnoj sobi Doplata za jednokrevetnu sobu
209 EUR
Specijalna ponuda...195 EUR do popune mesta
110 EUR
110 EUR

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz modernim turističkim autobusom (TV, klima, DVD) na datoj relaciji;
- tri noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto) u Nici u hotelu sa 2+*;
- razgledanje i obilaske prema programu;
- usluge pratioca grupe tokom putovanja;
- troškove organizacije putovanja.

Cena aranžmana ne obuhvata:

- Zdravstveno osiguranje (obavezno);
- Fakultativne izlete;
- Individualne troškove putnika.

 

Hoteli:

HOTEL DA BERNE 2+*, Nica,www.hotel-berne-nice.cote.azur.fr

Nalazi u blizini železničke stanice. Tramvajska stanica, kojom se do centra stiže za 10 min, udaljena 150 mod hotela.
Svaka soba poseduje kupatilo,TV i telefon.

Organizator putovanja zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije.

Fakultativni izleti:

-Kan, Antibi i Gras (odrasli 15 EUR, deca 10EUR)
-Sen Trope (odrasli 15 EUR, deca 12 EUR)
-Vožnja brodom u Sen Tropeu (odrasli 10 EUR, deca 8 EUR)

Minimalan broj putnika za realizaciju fakultativnih izleta je 25.

MINIMUM ZA REALIZACIJU PUTOVANJA JE 45 PUTNIKA

Način plaćanja:

Plaćanje 30% od cene aranžmana u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu Banke Intese, ostatak 70% od cene aranžmana u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu Banke Intese, 10 dana pre početka aranžmana.

Opšte napomene:

- U okviru razgledanja gradova ili lokaliteta navedenih u programima putovanja organizatora, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno;
- Organizator zadržava pravo izmene redosleda realizacije programa zavisno od prilika na licu mesta;
- Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja, njihovim potpisivanjem prijave za putovanje i uplatom akontacije smatraće se da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima i programom.
- Preporučuje se putnicima da se na sajtu Evropske unije u Srbiji www.evropa.rs informišu o uslovima za ulazak u zemlje EU;
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja putnika i slično izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili da otkaže putovanje (minimalan broj putnika je 40);
- Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju EU ili zemlje u tranzitu zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih i carinskih propisa;
- Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima, prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.

ORGANIZATOR PUTOVANJA IMA PRAVO DA OTKAŽE PROGRAM NAJKASNIJE 5 (PET) DANA UOČI POČETKA PUTOVANJA USLED PREBUKIRANOSTI HOTELA ILI PONUDI ALTERNATIVNI SMEŠTAJ U DRUGOM OBJEKTU ISTE KATEGORIJE I CENE.

 

GIRAMONDO DOO, licenca OTP 041/2010 od 01.02.2010. nastupa kao posrednik

Plan putovanja/cenovnik: